Ledenvergadering

 

Afspraak om 20u00 in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de excursie van zondag 21 oktober. Info via contact op www.nfbo.be

 

 

Natuurfotografie in Beisbroek.

 

We staan van ’s morgens paraat om ieder wie die geïnteresseerd is in natuurfotografie bij te staan en te helpen bij het maken van mooie opnames. Deze activiteit kadert in de Week van het Bos en gaat in samenwerking met het natuurcentrum Beisbroek van de stad Brugge.

 

Afspraak vanaf 8u00 aan de ingang van het kasteel Beisbroek, Zeeweg te Brugge.

Inschrijven verplicht via “Contact” op www.nfbo.be

 

Ledenvergadering

Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar het provinciedomein d’Aertrycke op 25 november. Inschrijven voor niet-leden verplicht via “Contact” op www.nfbo.be

Foto-excursie in het provinciedomein d’Aertrycke

Dit unieke domein imponeert met een uniek kasteelpark, vijver, weides en bossen. Ideaal om even in rond te kuieren langs de geleide wandelpaden. In het midden van het domein bevindt zich het sprookjesachtig Kasteel d'Aertrycke dat uitnodigt om vele foto’s te nemen.

We spreken af om 8.00u op de parking Zeeweg Zuid 42 te Torhout

Inschrijven verplicht via “Contact” op www.nfbo.be

Ledenvergadering

Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar de Assebroekse Meersen van 16 december. Inschrijven voor niet-leden verplicht via “Contact”
Foto-excursie naar de Assebroekse Meersen Dit gebied ten zuiden van Ver-Assebroek is een geheel van laaggelegen vochtige weiden en hooilanden omringd door knotwilgen en populieren. Misschien vriest het dat het kraakt en kunnen we in de opkomende zon prachtige landschapsfoto’s nemen. We spreken af om 8.00u langsheen de Kerkdreef te Assebroek Inschrijven verplicht via “Contact” op www.nfbo.be
Tradities zijn er om in eer te houden! Zo ook onze eerste excursie van het nieuwe jaar. We gaan terug kijken naar de velduilen en de ‘vriezeganzen’ in de Uitkerkse Polder. We verzamelen om 14u30 aan Groenwaecke , het bezoekerscentrum, Kuiperscheeweg 20 te Blankenberge. Enkel voor leden.
Ledenvergadering.
 
Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar Nieuwvliet van 24 februari.
 

 

Foto-excursie naar Nieuwvliet (Nl)

Uitstap naar Zeeland en bezoek er de Zwarte Polder in Nieuwvliet. We rekenen op wat vrieskou met een fijn laagje sneeuw zodat we schitterende landschapsfoto’s kunnen maken met als onderwerp de zee, het strand, de duinen. We verzamelen om 7u30 op de “kluif” thv de kruising van de Oostendese Steenweg en de expressweg N31 waar we ons verdelen over de auto’s; we doen immers aan carpooling!

Inschrijven voor niet-leden verplicht via “Contact” op www.nfbo.be

 

Ledenvergadering.
 
Afspraak om 20u in ons clublokaal in het kasteel van Beisbroek, Zeeweg 96, Brugge. Voor leden en deelnemers aan de uitstap naar de Zwinbosjes van 24 maart.
 

 

 

Aanpalend aan het Zwin in Knokke liggen de Zwinbosjes: een waardevol gebied van 222 ha. Het vormt de overgang tussen zee, strand en polder. Hier kunnen natuurfotografen zeker hun hartje ophalen. Breng maar een extra kaartje mee! Afspraak om 8u00 aan het kruispunt Bronlaan/Zwinlaan te Knokke. Inschrijven voor niet-leden verplicht via “Contact”